Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. ledna 2019 10:31
Čas čtení 0:00
Richard Balog

Prada, Gucci, Balenciaga, ale i Stussy nebo Nike. Co se aktuálně nosí v ulicích velkých měst?

Prada, Gucci, Balenciaga, ale i Stussy nebo Nike. Co se aktuálně nosí v ulicích velkých měst?
Zdroj: <a rel="nofollow noopener" target="_blank" href="https://adamkatzsinding.com/" onclick="gaTrack('article', 'bottom', 'source');">adamkatzsinding.com</a>
MÓDA
Uložit Uložené

Módní události napříč Evropou přilákaly do ulic mnoho blogerů, influencerů nebo nadšenců, jejichž oufity mohou posloužit jako kvalitní inspirace.

Týdny módy jsou od začátku roku v plném proudu a známé evropské metropole tak v hojném počtu navštěvují kromě běžných turistů také nadšenci oděvního průmyslu.

Prestižní kolotoč se již tradičně rozbíhal v Londýně, odkud se přesouvá do Florencie, Milána a nakonec Paříže, přičemž v každém z měst návrháři představí kolekce pro období podzim/zima 2019. Kompletní obrazový souhrn všech prohlídek najdeš na stránkách magazínu Vogue.

Skrz následující řádky se ovšem zaměříme na snímky lidí, kteří si prestižní módní akce vychutnávají z prvních řad a oblékání pro ně znamená mnohem více než jen nutnost a potřebu. Jejich outfity nejsou v drtivé většině prvoplánově záležitostí a vkusně dokáží kombinovat i nemožné.

Více ti už ovšem nebudeme prozrazovat, pohodlně se usaď a vychutnej si galerii níže, kde nesmí chybět kousky od značek typu Prada, Gucci, Balenciaga, ale i Stussy, adidas nebo Nike.

Jen abychom nezapomněli, o všechny fotografie se postaral mistr svého řemesla jménem Adam Katz Sinding, o kterém si můžeš trochu více přečíst zde.

Zpět
Sdílet
Diskuse