Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. ledna 2019 10:44
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Youtuber Logan Paul prohlásil, že se na měsíc stane homosexuálem. Okamžitě ho zaplavila vlna kritiky

ZAJÍMAVOSTI YOUTUBE
Uložit Uložené

Na Logana si zřejmě vzpomeneš kvůli skandálu z japonského lesa.

Minulý rok na internetu začal ve velkém stylu, když youtuber Logan Paul vycestoval do Japonska, aby tam natočil sérii vlogů a přiblížil tamní kulturu svým divákům.

Místo toho však zašel v nevhodné čepici do lesa, který se proslavil jako místo k provádění sebevražd, a natočil mrtvé tělo neznámého člověka.

S kamarády se u těla dobře bavili, Logan pak přišel o několik partnerů, na chvíli se odmlčel a opět se připomněl, když vyzkoušel dávat potkanovi elektrické šoky. Nakonec se v poslední době umírnil a pokračoval ve vydávání videí či natáčení vlastního podcastu Impaulsive, odkud pramení nejnovější kontroverze.


V nedávné epizodě si se svými kamarády a hostem jménem Brother Nature povídali o tom, jaké novoroční předsevzetí plánují na rok 2019. Nejdříve se dohodli, že v lednu nebudou pít alkohol a stanou se vegany, v únoru by chtěli vše obrátit o 180 stupňů a cpát se masem a alkoholem.

Logan pak odpověděl na otázku, co tedy plánují na březen, zda chtějí zopakovat lednový nápad. Konstatoval, že na celý březen se pokusí stát homosexuály a zase se vrátí zpět k heterosexualitě.

Doporučeno
Buď kreativní jako profík: Stejk ti prozradí nejlepší nástroje pro tvorbu obsahu Buď kreativní jako profík: Stejk ti prozradí nejlepší nástroje pro tvorbu obsahu 31. července 2023 14:30


Lidé jsou však takovým nápadem znechuceni. Homosexuálem se člověk nestává jen tak, že naskočí na jakýkoliv trend, nebo se jednoho dne rozhodne, že se mu líbí lidé stejného pohlaví. 

Na sociálních sítích se na youtubera začala valit vlna kritiky, přičemž jej konfrontovala i Organizace pro monitorování obrazu gayů a leseb v médiích.

Organizace mu odpověděla, že takto, na základě trendů, homosexualita nefunguje, načež se Logan ozval s návrhem, aby si její zástupci přišli o této problematice pokecat do podcastu na příští týden. Napsal také, že svá slova zvolil velmi nešikovně, a tak se ani neomluvil.

Domů
Sdílet
Diskuse