Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. ledna 2019 8:15
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Obyčejné vejce se stalo nejlajkovanějším příspěvkem na Instagramu a překonalo rekord Kylie Jenner

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Vejce získalo v posledních třech dnech obrovskou popularitu.

Krátce po začátku roku 2019 se na Instagramu odehrál zřejmě nejbizarnější souboj v jeho krátké historii. Nevznikl žádný beef, nebojovala proti sobě dvě známá jména, ale v pomyslném ringu si změřily síly obyčejná fotografie vajíčka a Kylie Jenner.

Vše začalo 5. ledna zdánlivě nevinným příspěvkem o tom, jak se lidé musí spojit a ukázat světu, že Kylie nebude držet světový rekord v počtu lajků navždy. Autora vtipného profilu mezitím kontaktoval portál Buzzfeed, podle kterého se vyjádřil jen tak, že profil spravuje britská slepice Henrietta. Slepice podle autora napsala příspěvek o vejci, když v lednu začala novoroční výzvu přežít celý měsíc bez alkoholu.

I když vypadal souboj náročně, netrvalo vůbec dlouho a rekord byl překonán. Kylie sice má více než 123 milionů followerů, jenže když se spojí všichni uživatelé, kteří možná mladou hvězdičku nemají v lásce, velmi rychle se dá nasbírat více než 18 milionů lajků. V době psaní článku se již vejce mohlo pochlubit 23 miliony lajků, a tak je světový rekord v nových rukách.

Kylie dokonce zareagovala na svém Instagramu, kde zavěsila video s jasným popisem: „Take that egg,“ avšak ani výzva fanouškům, která nasbírala skoro 6 milionů views za jedinou hodinu od publikování, už Kylie nezachránila. Novým králem Instagramu je vejce.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený EGG GANG (@world_record_egg),

Domů
Sdílet
Diskuse