Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. ledna 2019 18:00
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Zákulisí Tvoje tvář má známý hlas: Každý, kdo je v televizi, vydělává miliony

REFRESHER
Uložit Uložené

V našem nejnovějším videu se můžeš díky talentované Angeé Svobodové dozvědět, jak to vypadá v zákulisí oblíbené televizní show.

Česká verze show Tvoje tvář má známý hlas se už i díky vlně kontroverze při napodobování zahraničních zpěváků dostala do povědomí. My jsme se rozhodli dát našim divákům možnost podívat se do zákulisí tohoto televizního projektu, a tak jsme oslovili tanečnici a choreografku Angeé Svobodovou, která nás ochotně provedla zákoutími a ukázala i svou práci.

Dostali jsme tak možnost nahlédnout do fungování velké produkce a zároveň se dozvěděli něco více o práci šikovné Češky. Ta dokonce vystupovala i po boku Kanye Westa a nám ochotně odprezentovala svůj běžný den.

Ve videu uvidíš i místa, kam se běžně televizní divák nemá možnost dostat, a Angeé prozradila hodně ze svého života. Jaký byl její dětský sen a jak vypadal přechod z běžné práce na fulltime tanečnici, se už ale dozvíš v samotném rozhovoru.

Domů
Sdílet
Diskuse