Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. ledna 2019 18:04
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Co stihl 6ix9ine za poslední měsíc ve vazbě? Přítelkyni koupil Mercedes G za 3,5 milionu, chystá album a může se dostat ven

HUDBA
Uložit Uložené

Během uplynulých týdnů to okolo 6ix9ine žilo podobně jako po celý rok 2018, tak si pojďme shrnout, co vše se stihlo udát.

6ix9ine byl veřejností právem označen za nejkontroverznějšího interpreta uplynulého roku, a to hned z několika důvodů. Po četných konfliktech s kolegy nakonec skončil ve vězení a veřejnost se nyní postupně dozvídá, že ho chce prokurátor na základě dostupných důkazů dostat za mříže až na doživotí.

Jelikož ho klíčové soudní řízení čeká až v září, zatím mají obě strany dostatek času, aby sbíraly důkazy pro, resp. proti pravomocnému odsouzení za spojování s gangy a objednávku vraždy Chief Keefova bratrance za 30 tisíc dolarů.

Ještě v prosinci jsme se dozvěděli, že se Tekashi v žádném případě nechce s policií dohodnout, nepřizná se a ani neuzavře dohodu o vině a trestu. Kromě toho, že by byl označen za udavače, na několik let by si zcela uzavřel cestu na svobodu, a tak chce prokázat svou stoprocentní nevinu.

V dnešním článku se pokusíme shrnout vše podstatné, co 6ix9ine stihl za poslední měsíc. Dosud o všem průběžně informoval prostřednictvím svých livestreamů jen Ego, a tak máme co dohánět. Bylo toho skutečně mnoho, takže pojďme rovnou k věci.

Santa 6ix9ine

Tekashiho finanční situace sice není nikomu jasná, ale během své dosavadní kariéry pravděpodobně vydělal více než zmíněného 1,7 milionu dolarů, které měl na účtu v době, kdy se snažil zaplatit první kauci. Lze předpokládat, že od té doby přišel k dalším penězům i díky vydání debutového alba, které se dlouhé týdny pohybovalo mezi nejúspěšnějšími projekty v žebříčku Billboardu a na streamovacích službách.

6ix9ine svou solventnost dokazuje i za mřížemi. Své přítelkyni koupil kromě hodinek Rolex za 30 tisíc dolarů i zcela nový Mercedes-AMG G63, jehož hodnota se aktuálně pohybuje okolo 150 tisíc dolarů.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 

ABCDEF G- WAGON YALL NIGGAS DOIN THAT BIG CAPPIN ‼

Príspevok, ktorý zdieľa Snap So_youjad3 (@__ohsoyoujade),

Zbytečná petice fanoušků jako výkřik do tmy

Fanoušci rádi vyjadřují svým oblíbeným interpretem podporu mnoha způsoby. V případě duhového rapera dokonce dostali pocit, že když sklidí dostatek podpisů v petici, 6ix9ine bude propuštěn na kauci. Argumentují tím, že má jeho tvorba pozitivní dopad na společnost.

Původně bylo cílem v petici vysbírat 25 tisíc podpisů. K dnešnímu dni už symbolicky o Tekashiho svobodu hlasovalo trojnásobek lidí a novým milníkem má být 150 tisíc podpisů. Pravděpodobně to nebude mít žádný vliv na očekávaný zářijový soud, ale pro samotného interpreta je to minimálně psychická podpora, která mu může dodat sílu, aby vydržel.

Čo stihol 6ix9ine za posledný mesiac vo väzbe? Priateľke kúpil Géčko za 200-tisíc, chystá album a môže sa dostať von
Čo stihol 6ix9ine za posledný mesiac vo väzbe? Priateľke kúpil Géčko za 200-tisíc, chystá album a môže sa dostať von

Velký spor s matkou jeho dítěte

Když Tekashi daroval nové přítelkyni Jade Mercedes, asi nemyslel na to, že existují i další lidé, o které by bylo minimálně férové postarat se. Samozřejmě, je jeho povinnost zajistit, aby se jeho jediné dítě se svou mámou mělo dobře. Obzvláště, když si může dovolit koupit „géčko“ za 250 tisíc dolarů.

Vše začalo jen pár dní po příspěvku s novým autem, kdy se veřejnost díky zmiňované slečně dozvěděla, že 6ix9ine dceři nekoupil absolutně nic. Následně se ještě objevily příspěvky o tom, že jde jen o lži, protože Tekashiho dcera měla dostat dárky v hodnotě 1000 dolarů a společně také hotovost, kterou však odmítli.

Čo stihol 6ix9ine za posledný mesiac vo väzbe? Priateľke kúpil Géčko za 200-tisíc, chystá album a môže sa dostať von
Čo stihol 6ix9ine za posledný mesiac vo väzbe? Priateľke kúpil Géčko za 200-tisíc, chystá album a môže sa dostať von

Jade to napsala veřejně do komentářů na svém Instagramu a celý tento spor byl vlastně skoro úplně zbytečný. Jako bonus škodí malému dítěti, které jistě nemá povinnost nést následky za svou duhovou rodinu.

Tento sice nepodstatný, ale přece bolestivý spor vygeneroval i jednu zajímavost, která otřásla médii těsně před závěrem roku. Baby mama Sara totiž pustila na veřejnost informaci o tom, že má 6ix9ine za mřížemi přístup k telefonu.

Má 6ix9ine ve vazbě tajný telefon?

Sara tvrdí, že ví, jak to chodí ve vazbě. Zadržení prý mají běžně k telefonům přístup a tím pádem je přesvědčena, že ho má i Tekashi. Argumentuje tím, že se aktuálně nachází v zařízení s ne právě přísným dozorem, kam se mimochodem dostal poté, co si našel v klasickém vězení nepřátele z gangů.

Policie tento případ dále nešetřila a veřejnost se shodla na tom, že je mladá maminka udavač. Neví se ani to, odkud mohla informace mít a proč je oznámila bizarním způsobem prostřednictvím Instagramu a až tehdy, když přišly první spory s novou přítelkyní.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 

#tekashi69 baby mama accuses him of getting a cell phone in jail and getting his label to delete her Instagram account . She crazy or y’all think she on to something?

Príspevok, ktorý zdieľa DJ Akademiks (@akadmiks),

První fotka z vězení

Před šesti dny obletěla svět první fotka z vězení, na níž 6ix9ine drží za zadek svou novou přítelkyni Jade, se kterou se dal dohromady jen pár dní před tím, než ho zatkli. Podle dostupných informací od TMZ a samotné polovičky se má jeden z nejznámějších amerických raperů za mřížemi podle možností dobře a je na tom zdravotně dokonce mnohem lépe než den před uvězněním.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 

He’s good luv , enjoy ❤ #FreeDanny

Príspevok, ktorý zdieľa Snap So_youjad3 (@__ohsoyoujade),

Chystá album

Nejnovější exkluzivní informace představuje portál TMZ právě dnes, přičemž se dozvídáme, čemu 6ix9ine věnuje za mřížemi aktuální nejvíce času. Už tradičně pocházejí novinky od zdroje blízkého Tekashimu a TMZ zároveň a z předešlých článků víme, že se zatím v tomto případě nikdy nemýlili.

Nyní se dozvídáme, že duhový interpret věnuje veškerý svůj čas psaní textů. Prý se inspiruje příběhy spoluvězňů a přemýšlí mnohem kritičtěji, což by mohlo mít v konečném důsledku výrazný vliv na jeho kariéru při propuštění. Dokonce se prý věnuje i grafickým pracím.

Zatím stále platí, že bude muset počkat do září tohoto roku, kdy se bude konat soud. Do té doby mají obě strany čas na sbírání důkazů. Více informací ke spojování s gangy či objednávce vraždy zatím neexistuje, ale dá se předpokládat, že 6ix9ine má se svým obhájcem plán na úplné osvobození, protože nebyl ochoten se dohodnout, ani když měla policie důkaz v podobě videa.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 

GOD IS GOOD GOD IS... GOOD!

Príspevok, ktorý zdieľa 6ix9ine (@6ix9ine),

Zpět
Sdílet
Diskuse