Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. ledna 2019 10:42
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Chris Pratt oznámil zasnúbenie s dcérou Arnolda Schwarzeneggera

Chris Pratt oznámil zasnúbenie s dcérou Arnolda Schwarzeneggera
Zdroj: Walt Disney Studios Motion Pictures
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Pred požiadaním o ruku Katherine Schwarzenegger si mal údajne vypýtať schválenie od rodičov.

39-ročný herec Chris Pratt si spravil za posledné roky v Hollywoode celkom slušné meno. V nedávnej dobe si stihol zahrať v dvoch častiach Guardians of the Galaxy a Jurského sveta, no taktiež v úspešnom Avengers: Infinity War.

S 29-ročnou spisovateľkou Katherine Schwarzenegger mal udržiavať vzťah približne 7 mesiacov, ale ich láskou si bol natoľko istý, že ju aktuálne požiadal o ruku. Na svojom Instagrame fanúšikom s radosťou prezradil, že Katherine odpovedala áno.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Sweet Katherine, so happy you said yes! I’m thrilled to be marrying you. Proud to live boldly in faith with you. Here we go! ♥

Príspevok, ktorý zdieľa chris pratt (@prattprattpratt),

Katherine je najstaršou dcérou legendárneho Arnolda Schwarzeneggera a jeho bývalej manželky Marie Shriver. Portál DailyMail s odkazom na US Weekly zdieľal informáciu, podľa ktorej mal Chris pred požiadaním Katherine o ruku prísť najprv za jej rodičmi.

Tí mu mali dať svoje požehnanie, pričom matka Katherine Chrisovi s požiadaním o ruku v určitom smere dokonca údajne pomáhala. Nevieme síce, akú mohol mať v danej chvíli reakciu samotný Arnold Schwarzenegger, ale pri zamyslení sa nad jeho filmografiou nám napadá jedna veľmi známa scéna z dnes už kultového Predátora (1987).

Domů
Sdílet
Diskuse