Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. ledna 2019 15:20
Čas čtení 0:00
Kristýna Moučková

Jedna nohavice úzká, druhá široká. Designérská dvojice z Ukrajiny nabízí asymetrické džíny za 8 tisíc

MÓDA FASHION WEEK MÓDA
Uložit Uložené

Ráno stojíte před šatníkem a za nic na světě se nemůžete rozhodnout, jaké kalhoty si vzít na sebe? V takovém případě by vám prý měly pomoci džíny od mladé designérské dvojice Ksenia Schnaider z Kyjeva.

Jak je vidět, návrháři dělají vše pro to, aby na svých sociálních sítích upoutali pozornost svých potenciálních zákazníků i fanoušků. Novým hitem se staly asymetrické džíny, které jednoduše kombinují skinny střih a zvonáče.

Návrháři Ksenia a Anton Schnaiderovi, kteří vystupují pod jednotným pseudonymem Ksenia Schnaider, je navíc nabízí za cenu, nad kterou by přeci váhal jen blázen. Vaše mohou být za 377 dolarů, což je v přepočtu zhruba 8 430 Kč. A to se vyplatí!

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu

Would you wear asymmetric jeans? #kseniaschnaider #prefall2019

Příspěvek sdílený Ksenia Schnaider (@kseniaschnaider),

Cesta k realizaci tohoto modelu ovšem nebyla jednoduchá. „Můj partner Anton řekl, že je to až moc bláznivé a že takové džíny nikdo nepotřebuje. Na několik sezón jsem tedy tuhle myšlenku zavrhla. Před pár měsíci mi ale došlo, že minimálně jeden člověk přesně tyhle kalhoty potřebuje – já, řekla před nedávnem Ksenia časopisu Vogue.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu

ASYMMETRIC JEANS

Příspěvek sdílený Ksenia Schnaider (@kseniaschnaider),

Asymetrické kalhoty bude mít svoji premiéru za pár dní na Paris Fashion Week, kde se zároveň dočkají prvních oficiálních reakcí. „Džíny zatím vždy ostatní z mého okolí překvapily a vyvolaly úsměv na tváři, dodala Ksenia s tím, že model zatím nosila jen ve svém studiu.

Osobně je doporučuje kombinovat především s jednoduchými mikinami, svetry, podpatky nebo mokasínami.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu

@sonya_soltes wearing asymmetric jeans from PF2019 collection ♨ #kseniaschnaider #selfielookbook

Příspěvek sdílený Ksenia Schnaider (@kseniaschnaider),

Domů
Sdílet
Diskuse