Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. ledna 2019 10:00
Čas čtení 0:00
Richard Balog

Luxus jako v Dubaji, ale s výhledem na krásy Prahy

Luxus jako v Dubaji, ale s výhledem na krásy Prahy
Zdroj: <a rel="nofollow noopener" target="_blank" href="https://www.svoboda-williams.com/prodej/byty/detail/30983-u-laboratore" onclick="gaTrack('article', 'bottom', 'source');">svoboda-williams.com</a>
KULTURA
Uložit Uložené

Komplex od renomovaného ateliéru Schindler Seko Architekti stojí jen pár minut chůze od Pražského hradu.

Špičkově vybavený klimatizovaný penthouse s prostornou terasou a nerušeným výhledem na Hradčany je umístěn ve 4. podlaží moderního viladomu, který je součástí jedinečného rezidenčního projektu Royal Triangle s recepcí a společnou zahradou.

Bytu dominuje 45metrový obytný prostor s jídelnou, otevřenou kuchyní a přilehlou terasou s nádhernými výhledy, která obklopuje byt téměř po celém obvodu, a lze tak na ni vstoupit ze všech 3 ložnic i z koupelny. Dále je součástí bytu prostorná vstupní hala, 2. koupelna a technická místnost/prádelna.

Součástí vybavení jsou betonové stěrky na podlahách v obytných místnostech, tropické dřevo na terase, velkoformátové obklady a dlažba v koupelnách, hliníková okna s izolačními trojskly, podlahové vytápění, inteligentní ovládání domácnosti (např. centrální řízení osvětlení, předokenních žaluzií či termostatu), bezfalcové interiérové dveře, sound systém v obývacím pokoji, designové skleněné osvětlení Preciosa, Bang & Olufsen televize nebo nadstandardně vybavená kuchyňská linka, jejíž součástí je mj. elektricky ovládaný bar nebo kamenná pracovní deska.

Nábytek na míru byl lakován firmou Petrof. Optimální klima zajišťuje kapilární chlazení, přísun čistého vzduchu systém řízeného větrání s rekuperací.

Royal Triangle se nachází ve vyhledávané rezidenční čtvrti s perfektním dopravním spojením (autem, tramvajemi, autobusy i nedalekým metrem) a kompletní občanskou vybaveností včetně školek a škol (i mezinárodních), restaurací či zdravotnických zařízení. Lokalitu ocení milovníci procházek, kteří mohou i mimo exponované časy navštěvovat Pražský hrad, Jelení příkop, blízké parky a zahrady nebo obdivovat architekturu Ořechovky či starých Střešovic. Výhodou místa je též těsná blízkost koupaliště Petynka a snadný dosah letiště.

Víc podobných nemovitostí najdeš na Svoboda & Williams.

Celková plocha: 207 m²

Terasa: 69 m²

Adresa: U Laboratoře, Střešovice - Praha 6

Cena: Na vyžádání (kontaktní osobou je Linda Martynková)

Domů
Sdílet
Diskuse