Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. ledna 2019 9:59
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Zákazník dojal starší pracovnici v McDonald's, když jí daroval nové auto

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Vicki neočekávaný dar dojal.

Ve Spojených státech amerických žijí miliony lidí na pokraji chudoby, i když by se ti to na první pohled mohlo zdát jako nepravděpodobné. Nemohou si dovolit jen tak pořídit jiné auto, protože by jim nezbyly peníze na běžné účty.

Starší paní Vicki Anderson už dlouhá léta pracuje v McDonald's ve městě South Hutchinson ve státě Kansas. Do práce dlouhodobě cestovala autem, což nebylo nejlevnější, ale vlastnila jen starý model z roku 1994, protože na nákup nového auta nikdy nezbývalo moc peněz.

Nedávno jí však auto kleklo a ona se úplnou náhodou začala bavit s jedním ze svých zákazníků, kterému řekla, že hledá nové auto. Oprava její starého vozidla by stála přes 500 dolarů, přičemž samotné auto už takovou hodnotu ani nemá, a tak chtěla najít ojetý model v dobrém stavu za nízkou cenu.

Když Chris Ellis poslouchal příběh o hledání nového auta, hned si vzpomněl, že jeho syn právě vyměnil svého čtyřkolového oře a chystá se prodat svůj starý Pontiac z roku 2009. Chris se proto zeptal syna, co by chtěl s autem udělat, a on mu jej prodal za zlomek ceny.

Spolu pak zašli do McDonald's, kde se s manažerem dohodli, že Vicki si zavolají dopředu, aby to vypadalo, že od ní manažer potřebuje něco důležitého. Nebylo tomu tak, protože před McDonald's už Vicki čekalo nové auto, které jí Chris daroval. Dojatá pracovnice se hned zapřísahala, že v novém autě bude do práce a z práce vozit své kolegy, kteří auta nemají.

Domů
Sdílet
Diskuse