Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. ledna 2019 17:23
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Možná nejhorší tržná rána v boxu. Boxerovi se v zápase rozevřelo čelo, brutálním zraněním zakrvácel i rozhodčího

SPORT
Uložit Uložené

Boxer Badou Jack si však z rány nic nedělal.

Už jsme tě dnes dopoledne stihli informovat o tom, že Manny Pacquiao nepolevuje ani po svých 40. narozeninách. Ve svém posledním zápase proti Američanu Adrienu Bronerovi dominoval, připsal si na konto vítězství, ale nejdivočejší chvíle celého večera patřila méně sledovanému souboji.

Do ringu se postavily i Badou Jack a Marcus Browne, kteří si nic nedarovali a bojovali i o poslední centimetry prostoru. Naplněná hala v Las Vegas sledovala, jak zápas dospěl do sedmého kola, kde Badou Jack utrpěl nepříjemné zranění. Po nárazu do čela se mu na tváři vytvořila obrovská tržná rána.


Samozřejmě, začala mohutně krvácet a Badou chvíli po ringu pobíhal se zakrvavenou hlavou, z níž velká část skončila i na oblečení rozhodčího. Jack se i přes krvavou sprchu nevzdával.

V přestávkách mezi koly ho dokonce vlastní tým ubezpečoval, že zranění vůbec není tak tragické, ať se soustředí na údery a soupeře a zbytečně se nerozptyluje otevřeným čelem. Nepomohlo to, protože rozhodčí nakonec vítězství díky bodům 117-110, 116-111 a 119-110 přisoudili Brownovi.

Na sociálních sítích se hned v průběhu zápasu začaly objevovat příspěvky vyděšených fanoušků, kteří nevěřili vlastním očím, že Badou navzdory tržné ráně pokračuje. Někteří žertovali, že mu vidí až do mozku, ale boxer po souboji skončil v rukou lékařů, kteří mu ránu zašili a vše bylo opět v pořádku. Prohry však zřejmě bude ještě dlouho litovat.





Domů
Sdílet
Diskuse