Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. ledna 2019 2:06
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Ryan Reynolds potvrdil přípravy pro Deadpoola 3. Dohoda s Disney film neohrozí

Ryan Reynolds potvrdil přípravy pro Deadpoola 3. Dohoda s Disney film neohrozí
Zdroj: Fox
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

A očividně nás čekají nějaké změny.

Ryan Reynolds ještě loni mluvil o tom, že Deadpool 3 nikdy nevznikne. Někteří to brali jako žert, jiní v tom viděli prostě jiný název pro budoucí díly. Konec dvojky přece nahrával teorii o tom, že sólovky Deadpoola si dají odpočinek a postava bude excelovat v týmovce X-Force. Říká se však, že tu tak brzy (pokud vůbec) neuvidíme a penízky z Deadpoola budou Foxu/Disney chybět.

I proto bylo jasné, že tak či onak se Ryan Reynolds znovu navlékne do červeno-černého obleku a bude zabíjet kriminálníky. Během promování Deadpoola 2 v Číně se herec nechal slyšet, že přípravy na třetí díl už skutečně započaly a společně s týmem tedy zřejmě pracují na příběhu a postavách (možná už dokonce i na scénáři, kdo ví).

Reynolds kvůli propagaci snímku posunul i operaci zraněné ruky, takže doufáme, že ty tržby z Číny něčemu pomohou. Zdá se tedy, že trojka je skutečně v plánu a mohli bychom ji vidět ještě v roce 2020, případně zase kolem Valentýna 2021. Možná se plány Foxu změní, možná se trojky nedočkáme vůbec. Netušíme totiž, jak obchod s Disney změní mutantskou budoucnost.

Deadpool je však zlatý důl, takže je možné, že ho Disney nechá fungovat samostatně. Prozatím nám musí stačit, že se něco skutečně děje a do několika měsíců nás může potěšit zpráva o začátku natáčení.

Domů
Sdílet
Diskuse