Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. ledna 2019 18:02
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Expl0ited: Za jeden post na Instagramu chci 40 tisíc korun, když je potřeba views, natočíme video s Momou (Rozhovor)

REFRESHER
Uložit Uložené

Vyzpovídali jsme populárního slovenského youtubera.

Kdybys měl vybrat momentálně nejpopulárnějšího youtubera na slovenské scéně, možná bys rovnou řekl jméno Expl0ited. Ať už je to jakkoli, my jsme si Petra zavolali k nám do studia a vyzpovídali jsme ho. Čemu se momentálně věnuje a jak vypadá byznys na Instagramu? Neobešli jsme ani téma vztahu s jeho bývalou přítelkyní Momou.

Do moderátorského křesla usedl Šajmo, který začal zhurta. Po krátkém úvodu o tom, že Expl0ited se zamiloval do snowboardingu, hned přeskočil na téma, o kterém se toho napovídalo už hodně. Byl zvědavý, jak dnes spolu vycházejí Expl0 a Gogo, jelikož mezi nimi od začátku panovala menší či větší rivalita.

Od jednoho youtubera pak přešel k druhé youtuberce a konfrontoval Petra otázkou o bývalé přítelkyni. I když se zpočátku zdánlivě moc nebavili, momentálně spolu čas od času natočí video a fanoušci v komentářích stále vykřikují, jak moc by přáli, aby se opět dali dohromady.

Řeč přišla i na Instagram, kde Expl0ited bez problémů řekl, že si za příspěvek od firem může vyžádat i více než 1 500 eur (38 500 Kč). Nebál se jmenovat ani své oblíbených rapery a vyprávěl nám také o tom, jak se mu momentálně žije s Matúšem a Bačou ve společném domě, když tam už delší dobu není permanentně přítomna žádná ženská ruka. Více se už dozvíš v našem rozhovoru.

Zpět
Sdílet
Diskuse