Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. ledna 2019 17:26
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

A$AP Rocky přiznal, že si po každém koncertu užívá orgie. Má v oblibě hrátky se ženami ve čtveřici nebo pětici

HUDBA
Uložit Uložené

Oblíbený raper začal nový rok střízlivě.

Není pochyb o tom, že A$AP Rocky je jedním z nejpopulárnějších raperů současnosti. Interpret si momentálně plnými doušky užívá svou koncertní šňůru Injured Generation Tour, kterou věnoval zejména mladým lidem s různými fyzickými či psychickými zraněními.

I Rocky si v životě prošel náročnějšími chvílemi, když vyrůstal v Harlemu, ale v této chvíli si rozhodně nemá důvod stěžovat. Raper si na chvíli odpočinul od koncertování, když ho oslovil světoznámý magazín GQ.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený PRETTY FLACKO (@asaprocky),

Pokud patříš mezi fanoušky Rockyho a pravidelně ho sleduješ, možná jsi zachytil, že se od nového roku snaží změnit svůj životní styl. Sám přesně neví, proč se tak rozhodl, ale prý šlo o sobecké důvody. Jednoduše přestal pít alkohol i užívat drogy.

Zhodnotil však, že zatím neví, zda ho to bude bavit. Prý je mimořádně impulzivní člověk, a tak se za pár měsíců může rozhodnout, že ho život abstinenta nenaplňuje a vrhne se do nezastavitelného kolotoče znovu.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený PRETTY FLACKO (@asaprocky),

Reportéra z GQ proto zajímalo, čím si vyplňuje svůj čas po koncertech, kdy ho už nevěnuje alkoholu. Raper bez problémů odpověděl, že po každé show si většinou uspořádá větší či menší orgie. Má rád erotické hrátky ve čtveřici, pětici, ale nezastaví se při žádném počtu osob. Musí však jít jen o ženy. Když dorapuje na pódiu, má proto o skupinovou zábavu postaráno.

Nejde o žádné nové či překvapivé informace, protože se Rocky svým bohémským životním stylem chlubil už v minulosti. Orgie si pravidelně organizuje u sebe doma, takže nejde jen o chvíle v rámci koncertní šňůry, a přiznal se, že poprvé se orgií zúčastnil už ve věku 13 let. Divoká tradice mu proto očividně zůstala až do dnešních dnů.

Domů
Sdílet
Diskuse