Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. ledna 2019 9:24
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Protihráč neustále okopával Neymara, tak ho Brazilec zesměšnil famózním trikem a posadil ho na trávník

SPORT
Uložit Uložené

Neymar si nenechá skákat po hlavě.

Francouzský pohár nám včera přinesl zápas mezi PSG a Štrasburkem. Nebylo pochyb o tom, kdo je v souboji favoritem, vždyť Pařížané se v sobotu výborně naladili díky zápasu s Guingampem, kterému naložili 9 branek a ani jednu neinkasovali.

Hattrickem se zaskvěl Mbappé i Cavani, Neymar přidal dva góly skóre uzavíral Meunier. PSG proto do zápasu se Štrasburkem vyběhlo ve velkém stylu. Už po čtyřech minutách otvíral skóre Cavani a nakonec jej uzavíral v 80. minutě Di María. Pařížané díky výsledku udělali důležitý krok a zajistili si vynikající pozici.

Pozornost diváků na stadionu i u televizních obrazovek však na sebe přitáhl Neymar. Krátce po poločase se dostal do menšího konfliktu se záložníkem Štrasburku Moatazem Zemzemim, který ho v krátkém časovém sledu vícekrát nepříjemně okopával. Rozhodčí mu za kopance mohl klidně dát i žlutou kartu, ale nestalo se tak a Neymar cítil, že se potřebuje pomstít.

O pár vteřin později se proto postavil s míčem přímo před Zemzemiho, přehodil ho parádním trikem přes hlavu a posadil ho na trávník. Následně vystřelil, přičemž střela nemířila daleko od brány, a kdyby skončila v síti, záložník Štrasburku by měl tento moment na talíři zřejmě ještě mimořádně dlouho.

Naneštěstí, Neymar se v průběhu zápasu zranil a musel být vystřídán, což se neobešlo bez slz. Sezóna se právě dostává do kritické fáze, vracejí se zápasy Ligy mistrů a Brazilec se bude muset dát rychle dohromady, aby si obnovené zranění co nejrychleji vyléčil.

Domů
Sdílet
Diskuse