Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. ledna 2019 12:55
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Elegantní advokát Harvey Specter se loučí s diváky. Devátá série Suits bude zároveň poslední

Elegantní advokát Harvey Specter se loučí s diváky. Devátá série Suits bude zároveň poslední
Zdroj: USA Network
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Ani prvotřídní právníci z New Yorku to s námi nemohli táhnout donekonečna.

Na začátku Suits jsme sledovali příběh nezodpovědného, ale nadměrně inteligentního Mikea Rosse (Patrick J. Adams), který se shodou okolností dostal na pohovor ve špičkové právnické firmě. Mikea nakonec přijali, ale největší problém spočíval v tom, že neměl vystudovaná práva.

Přibližně takto startoval úspěšný dramatický seriál z prostředí prvotřídních právníků, kde jsme dále poznali charismatického Harveyho Spectera (Gabriel Macht), milého břídila Louise Litta (Rick Hoffman), sympaťáčku Donnu (Sarah Rafferty) či krásku Rachel Zane.

Elegantný advokát Harvey Specter sa lúči s divákmi. 9. séria Suits bude zároveň poslednou
Elegantný advokát Harvey Specter sa lúči s divákmi. 9. séria Suits bude zároveň poslednou Zdroj: USA Network

Tu si v seriálu zahrála Meghan Markle, současná manželka prince Harryho a vévodkyně ze Sussexu. V průběhu sérií jsme se museli rozloučit s několika oblíbenými postavami, mezi které patřila i zmiňovaná Rachel.

Seriál se dnešním dnem dostává do druhé poloviny 8. série a vedení firmy se ujímá opravdu nepravděpodobná osoba. Pokud jsi v rámci Suits mírně pozadu, níže přiložený trailer určitě neotvírej.

Jak se však říká, všechno dobré musí jednoho dne skončit. Tvůrci Suits se vyjádřili, že se po závěru 8. série můžeme těšit na novou sérii, ale ta už bude poslední. Natáčení finále by se podle portálu TV Line mělo začít někdy v průběhu roku 2019.

Nadšenci právnického seriálu Suits ale nezůstanou zcela na suchu. Pro ně se už totiž v aktuální době připravuje spin-off projekt, který se zaměří na postavu Jessicy Pearsonové (Gina Torres), někdejší vedoucí osoby firmy. Ponese jednoduchý název Pearson a jeho premiéra je aktuálně plánována na blíže neurčitý měsíc roku 2019.

Domů
Sdílet
Diskuse