Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. ledna 2019 12:14
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Bradley Cooper překvapil fanoušky na koncertu Lady Gaga. Poprvé spolu živě zazpívali hit Shallow

HUDBA
Uložit Uložené

Fanoušci byli nadšení.

Když se do světových kin loni dostal film Zrodila se hvězda, zřejmě jen málo lidí očekávalo, jaké obrovské šílenství způsobí. Herec Bradley Cooper všem ukázal, že neumí jen hrát, ale i zpívat, zatímco Lady Gaga shodila kostýmy či masky a byla sama sebou.

Dvojice nejvíce prorazila skladbou Shallow, kterou si zamilovaly stovky milionů lidí, a netrpělivě se čekalo na chvíli, kdy oba duet zazpívají přímo na koncertě před živým publikem.

I když to nikomu předem neoznámili, Bradley překvapil svou přítomností fanoušky v rámci pravidelné rezidentní show Lady Gaga ENIGMA v Las Vegas. Vyběhl na pódium, chvilku se zpěvačkou žertovali o odposlechu a pak se přesunuli ke klavíru, kde Shallow naplno odpálili.

Jak se dalo očekávat, fanoušci zůstali z duetu dojati a na sociálních sítích se okamžitě spustila vlna nadšených zpráv a videí. Je vidět, že Bradley a Lady Gaga spolu tvoří opravdu vydařenou dvojici. 

Domů
Sdílet
Diskuse