Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
28. ledna 2019 11:24
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Policajt zabil kolegyni při hraní ruské rulety. Vražednou hru zkoušel, když byl ve službě

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Zbytečnou smrt mladé policistky budou vyšetřovat.

Do bubínku revolveru vložíš jen jeden náboj, zavřeš ho a pak zbraň přiložíš ke hlavě. O ruské ruletě se toho napsalo již mnoho, nejčastěji bys ji mohl vidět ve filmech, kde vypadá dramaticky a většinou z ní vycházejí hlavní hrdinové bez újmy na zdraví.

Nicméně, na hraní vražedné hry doplatila mladá policistka z amerického St. Louis. Pouze 24letá Katlyn Alix trávila svůj volný čas s dvěma kolegy na bytě, když ji a Nathaniela Hendrena napadlo, že by si mohli zahrát právě ruskou ruletu.

Policajt zabil svoju kolegyňu pri hraní ruskej rulety. Vražednú hru skúšal, keď bol v službe
Policajt zabil svoju kolegyňu pri hraní ruskej rulety. Vražednú hru skúšal, keď bol v službe Zdroj: St. Louis Police Deparment

Vytáhli proto revolver, vyprázdnili bubínek, nechali v něm jen jeden náboj a roztočili ho. Hendren měl pak namířit zbraň pryč od mladé ženy a stisknout spoušť, jenže revolver nevystřelil. Do rukou si ho proto vzala Alix, namířila ho na kolegu a zmáčkla spoušť, ale zbraň opět nevystřelila. Když ji pak na kolegyni namířil Hendren, revolver vystřelil a trefil ji do hrudi.

Druhý kolega, který byl v té chvíli na odchodu a zaslechl jen výstřel, okamžitě přiběhl zpět a společnými silami Alix odvezli do nemocnice. Lékaři jí už nedokázali pomoci.

Oba policisté byli v té době ve službě, zatímco Alix měla volno. Zatím není známo, proč se setkali v bytě jednoho z mužů a při službě ještě zkoušeli vražednou hru, ale Hendren už byl obviněn z neúmyslného zabití a na krk mu možná připadne i obvinění z ozbrojeného trestného činu. 

Zbytečná smrt mladé policistky, která byla vdaná, a dokonce v minulosti absolvovala i službu v americké armádě, tak zůstává zahalena tajemstvím a vše se vyjasní až poté, co místní policejní sbor ukončí vyšetřování.

Domů
Sdílet
Diskuse