Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. ledna 2019 12:17
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Bradley Cooper a Lady Gaga musejí být zamilovaní, věří fanoušci. Prý to dokazuje společná chemie

HUDBA
Uložit Uložené

Po prvním živém duetu Shallow fanoušci rozpoutali tvorbu konspiračních teorií.

Fanoušci filmu Zrodila se hvězda jsou po nedávném koncertě Lady Gagy v Las Vegas poblázněni. Když na pódium vyběhl Bradley Cooper a chytil do ruky mikrofon, celá hala se připravovala na to, že si vůbec poprvé vyslechne hit Shallow živě. Pokud publikum očekávalo ohromný zážitek, tak se ho dočkalo.

Bradley kráčel po pódiu, jednou seděl na židli, pak se zase opíral o klavír a sledoval Lady Gagu, která zpívala mimořádně emotivně. Třešnička na dortu přišla až v samotném závěru, kdy si Bradley sedl za klavír vedle zpěvačky, chytil ji kolem pasu a společně si střihli poslední část skladby.

Fanouškům přímo v hale, ale i na sociálních sítích, rozhodně nemohly ujít situace, při kterých měli pocit, že Bradley a Gaga jsou do sebe bláznivě zamilovaní. Pohledy, vzájemné doteky či něžné pohyby prý jako by křičely, že spolu oba v tajnosti tvoří pár, ale koneckonců jde jen o zbožné přání fanoušků.

V komentářích pod videi z koncertu se nechali unést, a tak bys tam našel vzkazy o tom, jak Bradley se zpěvačkou určitě spí. Romantičtější duše zase tvrdily, že i oni by chtěli v životě najít člověka, který se na ně bude dívat tak, jak se Bradley dívá na Lady Gagu.


Realita je však mnohem pochmurnější, pokud jsi film Zrodila se hvězda vnímal příliš seriózně. Bradley už několik let randí se světoznámou modelkou Irinou Shayk, a dokonce se jim už narodilo i dítě. Kdoví, jak modelka zareagovala na prohlášení Lady Gagy v minulosti, kdy zpěvačka říkala, že je Bradley opravdu kouzelný režisér i člověk a bez problémů se přeměňoval z lásky jejího života na muže za kamerou.

I Lady Gaga je však v dlouhodobém vztahu. Je zasnoubená se svým přítelem Christianem Carinem, a tak se sny o budoucí lásce mezi Bradleym a zpěvačkou zřejmě brzy rozplynou.


Domů
Sdílet
Diskuse