Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. ledna 2019 21:13
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Apple brzy spustí vlastní Netflix. Hvězdami by měli být Jennifer Aniston i Steven Spielberg

TECH
Uložit Uložené

Kalifornská společnost vstupuje na nový trh.

Mladá generace už televizi nesleduje do takové míry, jako ji sledují naši rodiče či prarodiče. Naše životy už stihly ovládnout služby jako Netflix, kde si můžeš pustit jakoukoliv televizní show či film, aniž by se ti epizody pozastavovaly kvůli reklamám.

Netflix už delší dobu dominuje na poli služeb nabízejících obsah na požádání, ale Apple v posledních měsících usilovně pracuje na svých tajných plánech.

Apple má k dispozici obrovské množství peněz i přesto, že tržby z prodeje iPhonů mohly v posledním období mírně klesnout, a tak je logické, že se bude snažit stále aktivněji vstupovat na trh se zábavou.

Apple už pracuje na spustení vlastného Netflixu. Hviezdami by mali byť Jennifer Aniston či Steven Spielberg
Apple už pracuje na spustení vlastného Netflixu. Hviezdami by mali byť Jennifer Aniston či Steven Spielberg Zdroj: Pixabay

Na internetu se objevily zprávy od portálu The Information, podle kterého Apple aktivně komunikuje se svými partnery, protože se chystá spustit svou verzi Netflixu už za pár měsíců. Nynější informace hovoří o tom, že zatím nepojmenovaná služba bude spuštěna již někdy v dubnu, ale společnost samozřejmě oficiální cestou nic nepotvrdila.

V rukávu by však měla mít množství seriálů i několik vlastních filmů. Na platformě by se měla objevit díla z produkce studií jako STARZ a HBO, ale služba se zaměří na svou originální tvorbu.

Mezi světoznámými jmény, která již měla podepsat smlouvu s Apple a objevit se v jednotlivých seriálech a filmech, patří Reese Witherspoon, Jennifer Aniston či režisér Steven Spielberg.

Zatím není známo ani to, zda Apple bude nabízet balíček nové streamovací služby společně s Apple Music či Apple News. Podle odhadů by služba měla nabízet i několik zcela bezplatných filmů a seriálů, ale samotná cena za jeden měsíc nebude přesahovat cenu dnešní nabídky Netflixu, Amazonu či Hulu.

Domů
Sdílet
Diskuse