Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. února 2019 14:01
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Režisér Get Out nás vyděsí psychologickým hororem Us. Černošská rodina v něm bojuje o život proti svým klonům

Režisér Get Out nás vyděsí psychologickým hororem Us. Černošská rodina v něm bojuje o život proti svým klonům
Zdroj: Universal
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Jordan Peel pravděpodobně doručí hororovou událost roku.

Po dnešním Super Bowl spotu už asi není pochyb, že Us od režiséra Jordana Peela (Get Out) bude hororovou peckou. Dva roky po svém výjimečném režijním debutu přichází s ještě mysterióznějším strašidelným filmem. Krve v něm nebude nazbyt, ale nás hlavně těší psychologické hry, herecké výkony a zvraty, kterých se vzhledem k prezentovaným záběrům a tématice nepochybně dočkáme.

V Us se prostřednictvím příběhu matky (Lupita Nyong'o) a otce (Winston Duke) podíváme do domu na pláži, kde je pohodová atmosféra s přáteli a dětmi narušená nezvanými hosty. Těmi jsou podle všeho kopie členů rodiny, s nimiž však něco není v pořádku.

Kromě jmenované dvojice si ve filmu zahrají herci jako například Elisabeth Moss, Tim Heidecker, Kara Hayward, Nathan Harrington či Duke Nicholson, přičemž o scénář se postaral samotný režisér Jordan Peel. Premiéra je v českých kinech naplánována na 28. března příštího roku.

Domů
Sdílet
Diskuse