Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. února 2019 18:00
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

300 dní se stravuje výhradně masem. Petr Mára díky speciální dietě nemusí brát léky (Rozhovor)

REFRESHER
Uložit Uložené

Připravili jsme si pro tebe videorozhovor s technologickým guru Petrem Márou, který se rozpovídal i o své speciální carnivore dietě.

Dnes opět pokračujeme v sérii rozhovorů a tentokrát jsme si pozvali známého Petra Máru, který pomáhá obrovským společnostem s produktivnějším používáním technologií. Je trenérem s certifikací Apple a v rámci Evropy a Asie vystupuje jako řečník na konferencích zaměřených na iPhone a iPad.

Kromě toho se aktivně věnuje kariéře youtubera. Na známé platformě tvoří videa týkající se technologií, ale i cestování. Veřejnost zároveň polarizuje svou speciální dietou, v rámci níž se stravuje výhradně masem. Po zdravotní stránce se mu však výrazně polepšilo a už nemusí brát léky, takže s ní pokračuje i po 300 dnech.

Ve videorozhovoru s naší moderátorkou Petrou se dozvíš, jak lidé na Petrovu dietu reagují, jak vnímá názor veřejnosti, že společnost Apple zažívá úpadek a povyprávěl nám i o bezpečnosti při placení.

Více o Petrovi se dozvíš na jeho oficiální stránce a do pozornosti dáváme i YouTube kanál, který ti může rozšířit nejen technologické obzory. Do komentářů nám nezapomeň napsat, jak se ti rozhovor líbil a koho bychom měli vyzpovídat jako dalšího.

Domů
Sdílet
Diskuse