Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. února 2019 18:33
Čas čtení 0:00
Oskar Almássy

Avengers: Endgame bude dlouhé 3 hodiny! Čeká nás nejdelší MCU film

Avengers: Endgame bude dlouhé 3 hodiny! Čeká nás nejdelší MCU film
Zdroj: Marvel Studios
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Režiséři Anthony a Joe Russovi se nedávno rozpovídali ohledně stopáže snímku i ohlasů testovacího publika.

Nad blížící se komisovkou Avengers: Endgame stále visí množství nezodpovězených otázek, ale na jednu z nich nyní konečně známe odpověď. A přestože se netýká samotného příběhu, jsme si jisti, že potěší všechny fanoušky MCU. Jak totiž v nedávném rozhovoru potvrdil spolurežisér Joe Russo, stopáž snímku se bude pohybovat někde kolem tří hodin.

Z Avengers: Endgame se tedy určitě stane nejdelší MCU film (rekord drží Avengers: Infinity War s délkou 149 minut). Režiséry ještě čeká práce ve střižně, ale dodali, že studiu Disney tři hodiny rozhodně nevadí, pokud bude stát příběh za to. Přece jen, bude to vyvrcholení 22 filmů, což vyžaduje množství příběhů. No a pokud jde o takto náročné dílo, ve kterém mají být navíc zachovány i emocionální momenty postav, je ta délka nezbytná a pochopitelná.

Avengers: Endgame
Avengers: Endgame Zdroj: Marvel Studios

Snímek byl promítán testovacímu publiku už čtyřikrát, přičemž během prvních tří promítání údajně ani jeden divák neopustil své sedadlo, což je opravdu skvělé znamení. Diváci byli prý velmi spokojeni, takže mají z filmu dobrý pocit i režiséři. Premiéra Avengers: Endgame je u nás naplánována na 25. dubna 2019 a pro více informací klikej sem.

Domů
Sdílet
Diskuse