Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. února 2019 13:59
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Jak vznikalo album Akta X od Ty Nikdy? Dozvíš se v dokumentárním filmu

HUDBA ČESKÝ RAP
Uložit Uložené

Kluci z labelu Ty Nikdy prozrazují pozadí vzniku společného alba.

 

Ještě v loňském roce se o slovo přihlásila i kompletní sestava z labelu Ty Nikdy, která představila světu další společný projekt s titulem Akta X. Pro kluky se album spojovalo oproti tomu předešlému s hned několika zásadními změnami.

Přijali nové členy ze Slovenska a aby toho nebylo málo, celý tvůrčí proces přesunuli do Berlína. Konkrétně do Red Bull Music Studios, kde předtím vznikaly i projekty prestižních zahraničních interpretů.

Album se těší velkému zájmu a získává pozitivní recenze. Fanoušci teď dostávají možnost nahlédnout i do pozadí, neboť světlo světa spatřil dokumentární film mapující vznik od příchodu do studia. Všichni členové otevřeně vyprávějí o svých pocitech a na základě backstage záběrů můžeš sledovat i samotný tvůrčí proces.

Dočkáš se i vtipných momentů, ale v první řadě jde o sondu do tvorby Ty Nikdy. V aktuálním roce se určitě dočkáme dalších projektů vydavatelství, konkrétně už zítra se o slovo přihlásí Idea.

Domů
Sdílet
Diskuse