Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. února 2019 9:56
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Rozejdi se se svou přítelkyní. Ariana Grande se nudí a chce vědět, jak chutnáš

HUDBA
Uložit Uložené

Krásná zpěvačka svádí v nové skladbě více, než by bylo zdrávo.

Ariana Grande zažívá v kariéře turbuletní období, ale minimálně po hudební stránce se jí velmi daří. Po loňském albu Sweetener jsme se dnes dočkali dalšího, které nese název thank u, next. Autorka tak navazuje na dosud nejúspěšnější skladbu své kariéry stejnojmenným titulem, v němž se loučí se všemi dosavadními partnery.
 
Otevřeně v něm hovoří o podrobnostech ze vztahů, s čímž se pochopitelně hodně fanoušků ztotožnilo. Dnes má na kontě více než půl miliardy streamů a stále se drží na předních místech prestižních žebříčků.
 
Na celém albu najdeš 12 skladeb, přičemž ta na první pohled nejzajímavější dnes ještě dostává i svůdný vizuál. Příznačný název break up with your girlfriend, i'm bored přesně napovídá, o čem celá skladba bude. Můžeme tak sledovat, jak se Ariana dostává do druhé puberty a opět má chuť se bavit. Za poslech jistě stojí i zbytek nového projektu a do komentářů nám dej vědět, jaká skladba tě po prvním poslechu chytla ​​nejvíce.
 
Na závěr ještě připomínáme, že Ariana vystoupí 8. září v pražské O2 areně a s přihlédnutím ke všem okolnostem půjde o velmi vzácné vystoupení, jaké se už asi nikdy nebude opakovat. Mladé zpěvačce jde karta jako nikdy před tím a ty máš ideální možnost vidět ji v nejlepší formě. Lístky si můžeš zakoupit v předprodeji.

Domů
Sdílet
Diskuse