Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. února 2019 16:03
Čas čtení 0:00
Richard Balog

Drahé péřové bundy nebo luxusní obuv. Známé české a slovenské tváře si módu užívají plnými doušky

Drahé péřové bundy nebo luxusní obuv. Známé české a slovenské tváře si módu užívají plnými doušky
Zdroj: @pauliegarand / @michaelakocianova
MÓDA
Uložit Uložené

Zimní období ještě ani zdaleka neřeklo své poslední slovo, a tak sleduj inspirativní outfity známých tváří z našich končin.

Časy, kdy byla móda v Česku, respektive na Slovensku, tabu, jsou už dávno pryč a známé tváře se předbíhají v tom, kdo vytáhne ze šatníku zajímavější kousek.

Značná část naší redakce řeší oblékání na denní bázi, a proto nám nedá nepřinášet pravidelné souhrny outfitů v podání lidí, jako je například Rytmus, Leoš Mareš, Dominika Cibulková nebo Yzomandias. Naposledy jsme tak učinili v průběhu prosince, a tak nastává ten správný čas na pokračování.

Na fotografiích níže si opět přijdou na své všichni milovníci high fashion, ale také streetwearu, protože trend jejich vzájemné fúze neobchází ani naše končiny.


Králem high fashion v rámci Česka a Slovenska je bez pochyb Yzomandias, který všemu dodává ten pravý punc ulice. Tentokrát doplnil tenisky Triple S od Balenciaga a tepláky Burberry o masivní bundu značky BAPE. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Yzomandias (@yzomandias) on

Topmodelka Michaela Kocianová vypadá fantasticky stále a ve všem, o čemž tě přesvědčí i následující záběr. Rodačka z Trenčína vsadila na hru s modrými odstíny a vyplatilo se, protože bunda Alexander Wang dokonale pasuje k topu Zara a kalhotám Isabel Marant. Sluneční brýle pocházejí z dílen francouzského módního domu Dior. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Michaela Kocianova (@michaelakocianova) on

Monika Marešová si se zimy těžkou hlavu nedělá a proč by i měla, když ve svém šatníku ukrývá danou bundu Valentino? Celobílé tenisky pocházejí z rukou pracovníků N° 21 (numeroventuno). 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Monika Marešová (@monikamaresova) on

Značka sportovního vybavení The North Face má v srdíčku Paulieho Garanda své čestné místo již několik let a kolaboraci se Supreme tak prostě nemohl odolat. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Paulie Garand (@pauliegarand) on

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Paulie Garand (@pauliegarand) on

Pravou dámskou eleganci ti předvede Barbora Franeková, která žije módou prakticky 24 hodin 7 dní v týdnu díky vedení magazínu TOP Fashion. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Barbora Franekova (@barborafranekova) on

Dalyb několik dní strávil ve Spojených státech, kde vznikla i daná fotografie. Na sobě má již klasicky kuklu Carhartt, denimovou bundu Balenciaga, top Supreme, kalhoty Off-White a tenisky Air Jordan 1. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by D L Y B (@dalybhahacrew) on

Domů
Sdílet
Diskuse