Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. února 2019 3:15
Čas čtení 0:00
Matúš Majer

Elon Musk prodává nádhernou vilu za 4,5 milionu dolarů. Nechybí tři koupelny či velký bazén

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Krásná vila s výhledem na Los Angeles je na prodej.

Miliardáře Elona Muska znáš především kvůli jeho pracovnímu nasazení a ambiciózním projektům, které náš svět mění rapidním tempem. I on však dokáže peníze investovat do sebe a pochlubit se může několika sídly za miliony dolarů, z nichž je jedno právě teď na prodej.

Musk se rozhodl prodat překrásnou vilu s výhledem na Los Angeles za 4,5 milionu dolarů. Sám ji však nepostavil, ale koupil a pokud ji prodá za ohlášenou částku, na celém prodeji ještě milion vydělá.

Uvnitř pohádkové stavby najdeš čtyři ložnice či tři koupelny. Vila se nachází v lokalitě Brentwood, pár minut od pobřeží a asi 15 kilometrů od centra Los Angeles. V rukou ji má aktuálně realitka Hilton & Hyland, která se postarala i o krásné záběry Elonova bydlení.

Video ti všechno prozradí, my jen dodáme, že se vila nachází přímo na rušné ulici, ale rafinovaným živým plotem má zachované soukromí. Realitka navíc dodává, že nabízí úžasné možnosti relaxu – bazén se slanou vodou, vířivka či rozsáhlá terasa uspokojí i ty nejnáročnější.

Domů
Sdílet
Diskuse