Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. února 2019 22:17
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Liama Hemswortha dojala Miley Cyrus k slzám, když si po svatbě vzala jeho příjmení

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Liam se rozpovídal o tom, jak vypadá manželský.

Krátce po Vánocích se svět dozvěděl, že Liam Hemsworth a Miley Cyrus vstoupili do manželství. Nepořádali žádnou bohémskou svatbu, jednoduše si pozvali své nejbližší a na tajném obřadu si užili moment, kdy si vyměnili sliby lásky a stali se manželem a manželkou.

Na sociálních sítích se o pár dní později objevilo i veselé video, na kterém Miley šťastně tančí po ceremonii, a nyní přišel do talkshow Live Kelly and Ryan samotný Liam promluvit o tom, jak se páru žije v chomoutu. 

Když Liam přišel do show, moderátoři Miley představili jako Miley Ray Cyrus, jenže on je poopravil. Poznamenal, že Miley si po svatbě osvojila jeho příjmení, a tak je z ní dnes už i paní Hemsworthová. Samozřejmě, vystupovat bude stále jako Miley Cyrus, ale může se pochlubit i novým příjmením.

Liam přitom svou manželku o to, aby si vzala jeho příjmení, nikdy nežádal. Když mu oznámila, že si ho osvojí, dohnala ho téměř k slzám. Musel velmi těžce polknout, protože jak konstatoval, šlo o jeden z nejkrásnějších momentů vůbec.

Domů
Sdílet
Diskuse