Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. února 2019 8:21
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

ASOS začal prodávat průhledné kalhoty za 1 450 Kč

MÓDA
Uložit Uložené

Známý obchod se nebojí kontroverze.

Módní průmysl odjakživa fungoval na principu, podle kterého se designéři a výrobci snažili veřejnost co nejvíce šokovat. Na pravidelné bázi se to daří i módnímu gigantovi ASOS, který na svém internetovém obchodě nejnovější nabízí průhledné kalhoty. V popisu produktu přitom nešetří superlativy.

Kalhoty by měly nabízet potřebnou dávku pohodlí, skvělý je prý i materiál, který ti perfektně sedne, i když jde o polyester, a tento kousek bys podle obchodu měla nosit právě při výjimečných příležitostech, kdy je třeba se pořádně vyfintit.

ASOS začal predávať priehľadné nohavice za 55 € a ľudia nevedia pochopiť, aké majú využitie v reálnom živote
ASOS začal predávať priehľadné nohavice za 55 € a ľudia nevedia pochopiť, aké majú využitie v reálnom živote Zdroj: ASOS

Na druhé straně, zákazníky určitě nepotěší cena. Kalhoty Flounce London se prodávají za 1 450 Kč, což je podle mnoha lidí na sociálních sítích příliš za průsvitnou fólii na nohy, ale některé velikosti se již v této chvíli vyprodávají.

Když si jich lidé všimli, na Twitteru se objevily i příspěvky o tom, jak jde o nejhorší kalhoty na světě, takže kdybys přemýšlela nad sestavováním extravagantního outfitu, velmi dobře by ti mohly posloužit.

Na to, abys na sebe nový kousek navlékla, budeš potřebovat pořádnou dávku odvahy, ale neobejdeš se ani bez kvalitní spodního prádla, protože ho všichni uvidí. Pokud jsi tedy v poslední době investovala do značkového prádla a chceš se každému pochlubit, možná by se ti tyto kalhoty do šatníku hodily.

Domů
Sdílet
Diskuse