Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. února 2019 13:16
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Mike Tyson si vychutnal gigantického jointa. Na svojom ranči bude školiť pestovateľov marihuany

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

52-ročný Tyson sa dlhé roky po ukončení boxerskej kariéry naďalej pohybuje pred kamerami.

Kontroverzná osobnosť boxerského sveta Mike Tyson má na rováši mnohé odsúdeniahodné skutky. Napriek tomu je do dnešného dňa vďaka významným športovým úspechom považovaný za jedného z najvýznamnejších boxerov.

Tyson je taktiež známy svojimi menšími úlohami vo filmoch, pričom divákov nepochybne najviac pobavil rolou v komédii Todda Phillipsa Vo štvorici po opici (2009). 

Niekdajší šampión sa netají svojím podporovaním liečivých účinkov marihuany, čo nedávno potvrdil vystúpením na festivale, kde pred zvedavými fotografmi okúsil poriadne veľkého jointa.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

@miketyson Smoking A Fatty W/ @breal @brealtv Tag a friend Follow @cmw420tv

Príspevok, ktorý zdieľa Cannabis Marijuana Weed (@cmw420tv),

Boxerská legenda blízko kalifornskej doliny Death Valley vlastní 40-akrový (161 874,257 m2) ranč, ktorý má mimo iného slúžiť predovšetkým na pestovanie marihuany. K tejto myšlienke prišlo po zlegalizovaní rekreačného užívania marihuany v rámci celej Kalifornie.

Do projektu skočil spoločne s kolegami Jayom Strommenom a Robertom Hickmanom. Areál takzvaného Tyson Ranchu bude poskytovať vlastný amfiteáter, kempovacie priestory a dokonca vlastnú školu s názvom The Tyson Cultivation School. Tá by mala slúžiť na školenie pestovateľov marihuany.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Thank you @hologram12015 for inviting me to Tyson Ranch #miketyson #boxing #tysonranch

Príspevok, ktorý zdieľa Chelsey Mae (@chelsey__mae),

Domů
Sdílet
Diskuse