Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. února 2019 18:14
Čas čtení 0:00
Ondřej Jarůšek

Karlos Vémola se pobije s Attilou Véghem! Bude bojovat pro Oktagon

SPORT OKTAGON MMA XFN
Uložit Uložené

Konec spekulací. Karlos Vémola se oficiálně stává novým zápasníkem organizace OKTAGON MMA.

Jak jsme očekávali, tak se taky stalo. Nejslavnější český MMA zápasník Karlos Vémola dává sbohem XFN a oficiálně oznamuje přechod do konkurenční organizace OKTAGON MMA. K potvrzení této přestupové bomby došlo před krátkou chvílí na unikátní tiskové konferenci OKTAGON PrimeTime pořádané v pražském Royal Theater.

Přestup roku

Část fanoušků se cítí zhrzeně, jelikož na „Terminátorovy“ chystané zápasy (proti Martinu Šolcovi a Patriku Kinclovi) na tento rok si již zakoupili lístky. Chystané fighty se nyní ale budou muset zrušit. Patriku Kinclovi Vémola vzkázal, že pokud po odvetě touží, má přejít také do Oktagonu. 

Důvodem k radosti může být ovšem fakt, že vysoce žádaný zápas mezi Karlosem Vémolou a Attilou Véghem, který je též bojovníkem Oktagonu, se konečně uskuteční. Je tedy jen otázkou času, kdy nám jej organizátoři Ondřej Novotný a Pavol Neruda doručí.

Tento rok by se měla organizace Oktagon vrátit zpátky do O2 areny a právě souboj Végha s Vémolou by byl ideálním adeptem na hlavní zápas večera. Již minulý rok se Oktagonu podařilo do největší české haly přilákat kolem 10 tisíc lidí, což by se díky zápasu těchto dvou velikánů domácí scény podařilo velmi pravděpodobně ještě překonat.

Ještě předtím se však Karlos Vémola ukáže na akci v Ostravě 16.3. Jméno soupeře zatím ale ještě neznáme. Podle vlastních slov by si Karlos do Ostravy přál například Martina Šolce, se kterým se měl původně utkat tentýž den na turnaji XFN v Brně.

Spor o peníze

Podle Vémoly panovaly mezi ním a organizací XFN určité neshody zhruba od prosince minulého roku. Jedním z problémů mají být údajně peníze, které organizace XFN zápasníkovi dluží. Proti tomu se však majitel a promotér organizace XFN Petr Kareš ohradil s tím, že všechny závazky byly řádně uhrazeny.

Karlos Vémola se podle Kareše pokusil exkluzivní smlouvu s XFN jednostranně vypovědět, organizace to prý ale neuznává. Šéf XFN se tedy nechal slyšet, že proti Vémolovi bude muset v krajním případě muset podniknout odvetné právní kroky. V takovém případě prý zároveň soud požádá o předběžné opatření, aby „Terminátor“ nikde jinde zápasit nemohl.

Jak se tedy zdá, celá kauza ještě zdaleka není u konce a zřejmě v nejbližší době můžeme očekávat nějaké dohry. Celou situaci budeme i nadále sledovat a informovat vás o těch nejzajímavějších novinkách.

Jak se zdá, na soudní spory je Karlos Vémola připraven

Anketa:
Těší tě přestup Karlose Vémoly do konkurenční organizace?
Ano
Ne
Je mi to jedno
Ano
61 %
1407 Hlasů
Ne
5 %
109 Hlasů
Je mi to jedno
34 %
776 Hlasů
Domů
Sdílet
Diskuse