Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. února 2019 16:37
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

6ix9ine nahrál před uvězněním reklamu pro sex shop o týrání žen. Zdůrazňuje respekt a důstojné chování k něžnému pohlaví

HUDBA
Uložit Uložené

Duhový raper stihl ještě před zadržením federální policií nahrát valentýnskou reklamu pro obchod se sexuálními pomůckami.

Všechny zprávy týkající se Tekashiho byly v posledních měsících značně negativní, protože se spojovaly výhradně s jeho zatčením, na základě čehož se postupně dozvídáme o množství trestných činů, které má duhový raper na svědomí. Dealování drog, nebezpečné ozbrojené přepadení a členství v krvelačném gangu mu zrovna nepomohly.

Dnes tu však máme alespoň jednu úsměvnou informaci spojenou s Tekashim ještě z dob, kdy byl na svobodě. K příležitosti svátku zamilovaných totiž stihl nahrát reklamní spot pro zámořský sex shop, který je však ve skutečnosti kampaní proti týrání žen. Sám 6ix9ine zdůrazňuje, že bychom se k ním měli chovat s respektem a důstojností.

Jeho osoba se paradoxně spojuje také s podezřením z fyzického týrání, tyto informace však zatím nebyly kromě jedné výpovědi podložené důkazy, takže si ještě počkáme. Zatím stále platí, že slavný americký raper začínající na Slovensku čeká na soudní řízení, které se má konat 24. ledna 2020.

Domů
Sdílet
Diskuse