Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. února 2019 13:19
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Vystrašenou rodinu v hororu Us nahánějí psychopati s nůžkami

Vystrašenou rodinu v hororu Us nahánějí psychopati s nůžkami
Zdroj: Universal Pictures
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Nečekej klasický slasher nebo psychologickou hru, ale spíš něco mezi.

Od skvělého hororu s krátkým názvem Us (My) množství diváků očekává pořádnou nálož strachu. Jeho režisér se totiž v roce 2017 představil svým úspěšným režijním debutem Get Out (Uteč), za který dokonce získal Oscara (kategorie Původní scénář).

Obsah děje a dosud publikované ukázky prozradily, že půjde o zajímavé kombinování slasheru s psychologickou hrou na diváka a z mrazivých tónů a šílených pohledů tajemných zabijáků lze vyvodit, že hororoví nadšenci nebudou Peelovým druhým režisérským počinem zřejmě vůbec zklamaní.

Děj snímku nás zavede do domu na pláži, kde sledujeme postavy matky (Lupita Nyong'o), otce (Winston Duke) a dvojice dětí. Do jejich blízkosti se ale dostane prapodivná rodina, která v hlavních hrdinech zanechá stopu strachu.

Trailer ze Super Bowlu napověděl, že šílená rodina usilující o život hrdinů by měla být jakýmsi negativem klíčových postav. Záhadnou identitu vrahů budeme moci odhalit 28. března 2019, kdy je naplánována česká premiéra.

Kromě jmenované dvojice si ve filmu zahrají herci jako Elisabeth Moss, Tim Heidecker, Kara Hayward, Nathan Harrington či Duke Nicholson, přičemž scénář tak jako v případě Get Out napsal režisér Jordan Peele. Více informací o snímku najdeš v tomto vlákně.

Domů
Sdílet
Diskuse