Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. února 2019 11:39
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Nicki Minaj a Avril Lavigne nejsou hloupé blondýny. Společnou skladbou bojují proti stereotypům

HUDBA
Uložit Uložené

Dle vyjádření si obě interpretky splnily touto spoluprací své sny.

Pokud ses narodil v devadesátých letech, jméno Avril Lavigne v tobě určitě vzbudí pocit nostalgie. Její hity jako Complicated nebo Sk8er Boi dávno překročily stovku milionů zhlédnutí na YouTube a stále patří mezi nejúspěšnější hity známé zpěvačky. O té sice neslyšíme tak často, jak tomu bylo před deseti lety, ale nyní se připomíná novinkou, která ji opět může dostat do uší mladých lidí. 

Fanoušci se totiž dočkali spolupráce s jednou ze dvou nejslavnějších raperek na světě Nicki Minaj. Jejich společná věc dostává název Dumb Blonde a cílem interpretek bylo v první řadě poukázat na stereotyp, že barva vlasů nemusí být nutně odrazem inteligenčního kvocientu.

Nicki při promovaní novinky vyjádřila velké potěšení a tvrdí, že všechny hity od Avril zná zpaměti. Ta její vroucná slova opětovala, protože se nechala slyšet, že Nicki je její oblíbená raperka. Splněný sen obou provází i vizuál a výsledek si určitě musíš poslechnout.

Domů
Sdílet
Diskuse