Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. února 2019 10:09
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

6ix9ine zaplatil 20 tisíc dolarů za střelbu na Chief Keefa

HUDBA
Uložit Uložené

Pro duhového rapera jde o další závažný problém, který mu výrazně zkomplikuje cestu na svobodu.

Ještě v červnu minulého roku jsme se dozvěděli, že známý americký raper Chief Keef čelil ozbrojenému útoku. V té době měl konfliktů více, ale ten nejvýraznější určitě s Tekashim. No a nyní se zpětně dozvídáme, co se vlastně stalo a hlavně kolik to celé stálo.

Na konci ledna se duhový raper přiznal ve všech devíti případech, kdy byl obviněn, přičemž ty se kromě dealování drog a členství v krvelačném gangu Nine Trey týkaly i ozbrojených útoků. V rámci spolupráce s federální policií a dohody o vině a trestu se nyní Tekashi podle portálu Complex přiznal i k tomu, že zaplatil 20 tisíc dolarů člověku jménem Kintea „Kooda B“ McKenzie za střelbu na Chief Keefa.

Kooda už podle očekávání tráví čas za mřížemi a čelí doživotí. My budeme zvědaví, co všechno 6ix9ine ve snaze snížit svůj trest prozradí, ale zatím to stále vypadá na několik desítek let ve federální vazbě.

Domů
Sdílet
Diskuse