Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. února 2019 17:32
Čas čtení 0:00
Vladimír Baško

Šaty v kanálu, Americké psycho od Prada nebo muzikál od Gucci. Toto je 10 nejlepších videokampaní aktuální sezóny

Šaty v kanálu, Americké psycho od Prada nebo muzikál od Gucci. Toto je 10 nejlepších videokampaní aktuální sezóny
Zdroj: Mario Sorrenti for Jil Sander
MÓDA BALENCIAGA MÓDA
Uložit Uložené

Značky se nepředbíhají jen v co nejlepších kolekcích. Svoji roli hraje i vydařená kampaň.

Móda probíhajícího roku bude revoluční, kolekce na aktuální sezónu jsou vzrušující a to platí i pro videoklipy doplňující jednotlivé kampaně renomovaných značek. Vybrali jsme pro tebe 10 nejzajímavějších, které se rozhodně vyplatí zhlédnout.

Gucci

It's showtime! Nejokázalejší kampaně nám již pravidelně představuje italská značka Gucci. V té nejnovější nás Alessandro Michele spolu s fotografem Glenem Luchfordem vrátí v čase o několik desetiletí, nese se totiž v duchu ikonických hollywoodských muzikálů z 40. a 50. let jako například Američan v Paříži, Zpívání v dešti a Pánové mají radši blondýnky. Kostýmy jsou tomu samozřejmě patřičně uzpůsobeny.

Saint Laurent

Pořádně napínavá a zatraceně vzrušující je nejnovější kampaň od Saint Laurent, která nenechá chladným ani nejotrlejšího diváka. Nathalie Canguilhem spolu s tvůrčích ředitelem Anthonym Vaccarellem zorganizovali smyslnou surrealistickou afterparty rockových hvězd střídající se se záběry z nepochopitelného světa. Výsledkem je excelentní film, který v aktuální sezoně osloví nejvíce. Kampaň doplňuje i Travis Scott.

Prada

Už několikrát jsme avizovali, že ve svých kolekcích na aktuální a nadcházející sezónu se Miuccia Prada inspirovala do značné míry kultovními filmy. V podobném duchu se nesou i perfektní kampaně, zvláště pro pánskou a dámskou kolekci, v snímcích od Willyho Vanderperrea a Benoîta Debie můžeš tedy rozpoznat například apartmán z filmu Americké psycho.

VALENTINO

Pierpaolo Piccioli, kreativní ředitel v pořadí již třetí italské značky v tomto žebříčku, zvolil skutečně netradiční prostory. Kanál a chudá čtvrt pravděpodobně středověkého města jsou místy, která jsou jako stvořená pro noc plnou extrémů. Jeho přičiněním se zde setkává krása s terorem, posuď to sám.

Balenciaga

Domů
Sdílet
Diskuse