Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. února 2019 15:54
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Vana v šatně, 100 bodyguardů, sladkosti a menu ze všech bratislavských fastfoodů. Nicki Minaj má hvězdné požadavky

HUDBA
Uložit Uložené

Americká rapová hvězda zavítá už za pár dní na Slovensko. Co vše od organizátorů požaduje, aby vůbec byla ochotna vystupovat?

Bratislava bude už za pár dní hostit obrovskou hudební událost, v rámci níž vystoupí americká raperka Nicki Minaj. Sekundovat jí bude Juice WLRD a Slovensko bude reprezentovat předskokan Majk Spirit. Celé to vypukne 22. února na stadionu Ondřeje Nepely a my budeme u toho, takže se určitě můžeš těšit na podrobnou reportáž.

Spolu s Nicki Minaj do Bratislavy přijede i 110členný doprovod v deseti luxusních autobusech. Techniku přiveze 18 velkých kamionů. O celý koncert se bude starat dalších téměř 200 lidí.

A jaké jsou vlastně požadavky jedné ze dvou nejznámějších raperek na planetě? Nicki Minaj si potrpí na ochraně, hlídat ji a její štáb bude téměř stovka pracovníků bezpečnostní služby.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Barbie® (@nickiminaj),

Šatna samotné zpěvačky bude vypadat jako pro opravdovou královnu. Musí to být velká místnost připravená a zařízená jako pokoj v pětihvězdičkovém hotelu.

Chce v ní velké zrcadlo, ale i vanu, množství čerstvých květin a vonných svíček. Na relax chce mít k dispozici kožený gauč a luxusní křesla. Připravena musí být velká lednice s bezkofeinovou kolou, hodně ovoce, slané chipsy, gumové medvídky, lízátka a různé vitamíny.

Přestože v rámci jejího týmu přijde i osobní kuchař, který pro ni bude vyvářet dobroty, chce mít po ruce menu z fastfoodů v Bratislavě, aby si v případě potřeby mohla vybrat. 

Více informací a aktualit najdeš na facebookové události. Vstupenky je ještě pořád možné koupit v předprodeji.

 

Vaňa v šatni, 100 bodyguardov, sladkosti a menu zo všetkých bratislavských fast foodov. Nicki Minaj má hviezdne požiadavky
Vaňa v šatni, 100 bodyguardov, sladkosti a menu zo všetkých bratislavských fast foodov. Nicki Minaj má hviezdne požiadavky
Zpět
Sdílet
Diskuse