Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. února 2019 11:39
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Posledními dny otřásal souboj Vémoly proti Véghovi a Expl0iteda proti Gogovi

REFRESHER FRESHNEWS
Uložit Uložené

Uplynulých pár dní to opět žilo nejen v Česku. Užij si nové Freshnews.

Jako každou středu v 18:00, i dnes spatřily světlo světa nové Freshnews, v rámci nichž mapujeme aktuální dění. Z hudby překvapili Ektor a Yzomandias se společnou skladbou, ale i Boy Wonder, který se s novým videoklipem bude ucházet o titul nejlepšího vizuálu roku.

Poslední dny se diskutuje i o odchodu Karlose Vémoly z organizace XFN. Důvodem mají být finanční neshody s vedením, které do dnešního dne neměly žádné vysvětlení. Už víme, že se můžeme díky jeho přestupu do Oktagonu těšit na očekávaný zápas s Attilou Véghem, což sportovní fanoušky těší na celém konfliktu nejvíce.

Ve Freshnews v podání Krištofa a Petry se však dozvíš i něco více o Grammy, vítězce české Miss a filmovém světě. Na závěr jsme si ještě pro tebe připravili i krátký sestřih z naší návštěvy natáčení Dalybova videoklipu, který by měl spatřit světlo světa za pár týdnů. Už nyní se však dozvíš pár pikantérií a alespoň budeš vědět, co tě přibližně čeká.

Domů
Sdílet
Diskuse