Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
17. února 2019 11:21
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Separ přerušil koncert, aby seřval fanouška, který fyzicky ubližoval ženě. Dostal i pár facek

HUDBA
Uložit Uložené

Když se přijdeš na koncert bít, asi s tebou něco není v pořádku a zasloužíš si zesměšnění před celým sálem. A v dnešní době i před celým internetem.

Ještě v roce 2017 během Drizzyho koncertu nastala netradiční situace, kdy musel být přerušen kvůli hloupému fanouškovi. Tehdy šlo o nešťastníka, který obtěžoval náhodné ženy užívající si živé vystoupení. Champagne Papi zastavil koncert, vynadal fanouškovi a dal mu jasně najevo, že když nepřestane, vyřeší to osobně.

Podobná situace se během posledního víkendu stala na Slovensku, konkrétně při koncertu DMS. Tentokrát mělo jít podle slov samotného Separa o bitku mezi dvěma chlapy, kterou se snažila zastavit žena. Jeden z nich však svou agresivitu obrátil na ni a začal jí ubližovat. Toho si Separ všiml, přerušil skladbu a nechal si ho zavolat k pódiu.

Pokusil se mu domluvit, rozdal „zopár čapášov“ (velmi specifický slovenský slang pro facky), agresivního primitiva vyprovodila ochranka pryč a vystoupení pokračovalo dále. Jasně, Separ se zachoval přesně tak, jak by se měl zachovat každý, ale občas je fajn připomenout si, co je správné a v jakém světě vlastně žijeme.

Podobnou situaci už musel řešit i Yzomandias, kterého dokonce přišel někdo na jeho vlastní koncert fuckovat. Nuže, návštěvníci rapových koncertů občas dokáží extrémně nízkým IQ překvapit a ty se ještě podívej, jaké další podivíny můžeš potkat.

Na závěr ještě přikládáme i Separovo včerejší vyjádření:

V komentářích se ještě diskutuje o tom, že Separ ve skutečnosti křičel na nesprávného muže, který mu chtěl celou situaci vysvětlit.

Domů
Sdílet
Diskuse