Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. února 2019 11:40
Čas čtení 0:00
Roman Kulich

Hráči si místo Apex Legends omylem kupují neznámou hru Apex Construct. Nezastaví je ani její cena

TECH
Uložit Uložené

Není Apex jako Apex.

Aktuální herní šlágr Apex Legends asi netřeba hlouběji představovat, jedná se o hru více hráčů v režimu battle royale a jako bonus je zcela zdarma. V první týden překonala metu 25 milionů hráčů a dál se veze na vlně popularity.

Na té se však neveze pouze ona, s ní i malé herní studio, stojící za téměř neznámou hrou nesoucí název Apex Construct. S poměrně zajímavou historkou se totiž před pár dny pochlubil na Redditu jeden ze členů týmu z této neznáme hry.

Neuvěřitelné množství hráčů si totiž místo Apex Legends kupuje VR hru Apex Construct. Dokonce jim ani nepřijde divné, že je hra placená, ačkoliv Apex Legends je zcela zdarma.

Díky tomu stránka na Steamu s touto hrou zaznamenala nárůst o více než 4 000 % a od vydání jeho známějšího příbuzného tak došlo k více prodejům v samotné Číně než celosvětově za celý minulý rok. Tento příběh má ale i negativní stránku.

Nyní se na profilu této hry začínají objevovat nenávistné komentáře hráčů, kteří si připadají podvedení. Ve skutečnosti si za to mohou ale hráči sami svojí nepozorností.

Domů
Sdílet
Diskuse