Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. února 2019 10:18
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Yzomandiasovo album Sbohem Roxano získává platinu! Obrat z prodeje přesáhl milion korun

HUDBA ČESKÝ RAP
Uložit Uložené

Tímto bychom chtěli Yzomandiasovi pogratulovat k zásadnímu úspěchu v kariéře. Vše nasvědčuje tomu, že má našlápnuto k titulu nejúspěšnějšího českého rapera.

Yzomandias loni vydal sólové album Sbohem Roxano, které se právem těšilo obrovské pozornosti. Jde o jeden z jeho nejlepších dosavadních počinů a přináší na něm zvuk nové vlny, jaký ještě mnoho jeho kolegů přinést nedokáže. I proto jsme velmi rádi, že jeden z nejdůležitějších pilířů vydavatelství Milion+ dnes přichází s informací o tom, že tento projekt získal oficiální platinovou desku.

V dnešní době to znamená, že se albu podařilo překročit milion korun obratu a kromě fyzických nosičů se sečtou i příjmy ze streamovacích služeb. Právě jejich rozmach v závěru roku 2016 přiměl kompetentní lidi k tomu, aby způsob měření změnili.

„V momentě, kdy je hlavním tahounem hudebního trhu streaming, je mnohem objektivnější počítat každý příjem, který je generovaný různými kanály, než počet prodaných alb,“ prozradil pro Týden Tomáš Filip, generální ředitel největšího tuzemského vydavatelství Universal Music. 

My tímto Yzomandiasovi gratulujeme a pevně věříme, že je toto jen začátek jeho sběratelské kariéry, pokud jde o desky.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 

CERTIFIED PLATINUM DĚKUJU ❤

Príspevok, ktorý zdieľa Yzomandias (@yzomandias),

Domů
Sdílet
Diskuse