Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. února 2019 10:30
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Ektor má stále co zlepšovat i po 15 letech ve hře. Sleduj GTA videoklip

HUDBA ČESKÝ RAP
Uložit Uložené

Pražský raper se těsně před důležitým koncertem připomíná novým videoklipem, který se vydal natočit za velkou louži.

 

Ektorovo další sólové album je na světě a nyní ho čeká ještě důležitější úkol. Musí všechny fanoušky přesvědčit o tom, že Marko funguje nejen ve sluchátkách, ale i živě. Na základě zveřejněného materiálu soudíme, že právě na živých koncertech budou skladby fungovat nejlépe, ale rádi se necháme překvapit.

Dnes jsme se dočkali nového videoklipu, který vznikal za velkou louží a o jeho tvorbu se postaral Dušan Krajčovič. Ten je známým slovenským tvůrcem rapových vizuálů a na kontě jich má již desítky. Hudební produkci v tomto případě doplnila dvojice Sean Brown a Achillesbeats, takže si Ektor vyzkoušel i zahraniční spolupráci.

Jak už jistě víš, 1. března nás čeká křest ve Fóru Karlín a týden nato se ještě pražský raper představí v Bratislavě. Více informací a aktualit najdeš na facebookových událostech a my pro tebe máme tento týden nachystané ještě jedno velké překvapení ve spolupráci s Ektorem, které spatří světlo světa ve čtvrtek.

Domů
Sdílet
Diskuse