Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. února 2019 10:26
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Ariana Grande přepisuje historii. Je nejúspěšnější interpretkou na světě, vyrovnala se The Beatles

HUDBA
Uložit Uložené

Krásná zpěvačka sice prožila náročné období, ale teď si s novým albem užívá pozornost, kterou se nepodařilo upoutat ani světovým raperkám.

Ariana Grande je v současnosti nejpopulárnější zpěvačkou na světě, ale její cesta za úspěchem byla plná neštěstí a smutku. Právě během jejího koncertu se odehrálo neštěstí v Manchesteru, při němž zahynuly desítky lidí a následně ještě svět sledoval, jak ji nepřející fanoušci obviňují ze sebevraždy expřítele Mac Millera.

I přesto se dokázala intenzivně věnovat tvorbě a ještě v minulém roce představila album Sweetener, kde jí hostovaly kapacity jako Pharrell Williams nebo Nicki Minaj. Před přibližně týdnem přišlo další sólové album, tentokrát s názvem thank u, next. Už titulní skladba se těšila extrémnímu zájmu, ale celý projekt rozpoutal mezi fanoušky šílenství, který má za následek velmi zásadní rekord.

V prestižním žebříčku Billboard Hot 100 měla během aktuálního týdne mezi 40 nejlepšími 11 skladeb, přičemž se jich na albu nachází 12. Ta poslední je na 48. místě.

Co se týče nejlepší čtyřicítky, předtím držela rekord Cardi B s 9 skladbami. Z mužských interpretů drží rekord Drizzy s projektem Scorpion. Mezi 40 nejlepších dokázal dostat 21 skladeb.

To však pro Arianu není všechno. Jelikož se jí podařilo dostat na první tři příčky, stává se druhou na světě a sólově první interpretkou, která to dokázala. Prvními jsou The Beatles.

Domů
Sdílet
Diskuse