Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. února 2019 1:24
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Lady Gaga zrušila zásnuby a rozešla se s přítelem

HUDBA
Uložit Uložené

Zpěvačka přitom zasnoubení oznámila nedávno.

V říjnu 2018 jsme se dozvěděli, že Lady Gaga a Christian Carino se zasnoubili a chystají svatbu. Pár údajně začala randit už na začátku roku 2017, avšak zpěvačka nikdy svůj vztah výrazněji nemedializovala.

Když však loni na podzim označila v projevu Carina za svého snoubence, odhalila i snubní prsten a vypadalo to, že momentálně prožívá idylické chvíle. Fanoušci proto byli zmatení, když se Lady Gaga objevila na předávání cen Grammy bez prstenu i Carina.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Lady Gaga (@ladygaga),

Na Valentýna navíc přidala na Instagram jen fotku nového tetování namísto romantické večeře se snoubencem, a tak bylo jen otázkou času, kdy se rozchod stane oficiálním. Zástupce zpěvačky nakonec potvrdil, že se cesty dvojice rozdělily.

Není jasné, jak dlouho už spolu pár nerandí, protože mezi oznámením zasnoubení a rozchodu uběhly pouze přibližně 4 měsíce. Lady Gagu už nejbližší víkend čeká účast na předávání Oscarů, kde si společně s filmovým partnerem Bradleym Cooperem plánují zazpívat duet Shallow živě.

Kdyby si mohli fanoušci vybrat, zřejmě by si přáli, aby zrušení zasnoubení znamenalo vznik vztahu zpěvačky a herce, avšak takovýto vysněný scénář je velmi nepravděpodobný.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Lady Gaga (@ladygaga),

Domů
Sdílet
Diskuse