Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. února 2019 19:46
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Děda poslal vnučce seznam pravidel pro přítele, se kterým by chtěla chodit. Musí mít dost peněz i správné vyznání

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Starší pán trvá na svých podmínkách.

Našim prarodičům nejvíce záleží na tom, abychom žili šťastný a spokojený život. Uvědomuje si to i 21letá Amie McHugh ze Skotska, kterou dědeček prakticky vychovával, protože s ním v dětství trávila každou možnou chvíli.

Dodnes udržují výborný vztah, díky čemuž si s ním povídá i o potenciálních partnerech. Když na toto téma přišla řeč naposledy, dědeček jí zřejmě slíbil, že vytvoří vlastní seznam několika bodů a podmínek, které musí přítel splňovat.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Amie xx (@am.iemchugh),

Nezáleží na tom, zda bude mít Amie pocit, že našla svou spřízněnou duši. Pokud chlapec neprojde přes dědečka, jednoduše si může rovnou sbalit kufry. Dědeček poslal vnučce seznam přes SMS a ona ho v záchvatu smíchu zveřejnila na Twitteru, takže se jím můžeš inspirovat i ty.

Dědeček jí zprávu poslal velkými písmeny a bez zbytečných mezer, a tak je jasné, že seznam nebere na lehkou váhu. Začal náboženstvím, partner musí být příslušníkem římskokatolické církve. Na to navazuje podmínka, aby byl fanouškem klubu Celtic Glasgow a nikoliv konkurenčních Rangers.


Musí být samozřejmě zaměstnaný, dědečkovi se musí líbit a zároveň se děda musí líbit jemu. Zaváhání nepřicházejí v úvahu ani při finanční situaci, musí mít plnou peněženku.

Během vztahu s Amie se dokonce nesmí podívat na žádnou jinou dívku. Musí být také milý, vlastnit auto a to nejlepší na konec: ve společnosti dědečka musí vždy účet zaplatit on. Dědeček zakončil zprávu slovy, že to je zatím všechno. Kdoví, zda tedy seznam v budoucnu nerozšíří.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Amie xx (@am.iemchugh),

Zpět
Sdílet
Diskuse