Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. února 2019 19:19
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Zabil bys zvíře, jehož maso pak sníš? Video provokuje masožravce, zda by své řeči promítli do reality

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Běžný člověk by zřejmě prase jen tak s lehkostí nezabil.

Masožravci mají často odvážná prohlášení, jak by neměli problém vlastníma rukama zabít zvíře předtím, než si ho naservírují na talíř. Režisér Dustin Brown proto spojil síly s americkou organizací Last Chance for Animals a natočil krátký film s názvem Casa de Carne neboli Dům masa.

Název musíš brát doslovně, protože ve filmu se setkáš s partou tří kamarádů v restauraci. Kamarádi přemýšlejí, co si objednají, a volba nakonec padne na vepřová žebírka.

Číšník se pousměje, zavede zákazníka do uzavřené místnosti, kde už zbývá jen zákazník samotný s nožem v ruce a malé prasátko. Zděšený chlapík prasátko pohladí, ale nemá odvahu zabít ho, tak do místnosti vtrhnou jeho kamarádi a usmrtí ho místo něj.

Společně si pak v zakrvácených tričkách vychutnávají dobrou večeři, která je podle nich prý vynikající a čerstvá, jenže náš hlavní hrdina se najíst nedokáže. Kdybys měl takovou situaci zažít na vlastní kůži i ty, přehodnotil bys konzumaci masa?

Domů
Sdílet
Diskuse