Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. února 2019 8:49
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Ektor čte komentáře pod svými klipy: Proč rapuje o pětitisícovkách a v stripklubech rozhazuje stokorunovky?

HUDBA ČESKÝ RAP INTERHEJTY
Uložit Uložené

Seriál Interhejty pokračuje novým dílem, kde hostuje pražský raper Ektor.

K oblíbenému seriálu Interhejty se budeme během roku 2019 vracet o něco častěji a dnes pokračujeme dalším dílem. Pozvání přijal Ektor. Ten před pár dny vydal sedmé sólové album Marko, takže jsme komentáře vybírali z nejnovějších videí, ale vrátili jsme se i k těm starším.

Jak už asi tušíš, Ektorovým úkolem bylo na tyto komentáře reagovat, přičemž předem nevěděl, co ho čeká. V konečném důsledku se více pobavil než rozzlobil, ale fanouškům a haterům odpověděl upřímně a bezprostředně. Dozvíš se například i to, jak to bylo s beatem ke skladbě Kancelář, proč Ektor v stripklubu nerozhazuje pětitisícové bankovky a co si myslí o resellingu lístků na jeho křest.

Ten se mimochodem bude konat již 1. března v pražském Fóru Karlín. Koncert budou mimochodem doprovázet i hosté z alba jako Rytmus, Yzomandias nebo Pil C. Následně se 8. března Ektor představí i v Bratislavě.

Domů
Sdílet
Diskuse