Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
21. února 2019 14:05
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Eminem jednou větou opět zničil Machine Gun Kellyho. Na koncertu chtěli fanouškové slyšet Killshot

HUDBA EMINEM MACHINE GUN KELLY
Uložit Uložené

Americký raper se po delší době vyjádřil na účet konfliktu s MGK.

Určitě si vzpomínáš na září minulého roku, kdy ve světě amerického rapu rezonoval konflikt mezi Eminemem a Machine Gun Kellym. Eminem na svém posledním albu zdissoval množství nových raperů a moderních stylů, na což mu odpověděl právě Machine Gun Kelly ve skladbě Rap Devil.

Ohradil se proti urážkám, prý je Eminem už starý raper a není vůbec relevantní. Názvem skladby reflektoval starší píseň Rap God svého konkurenta.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený HotNewHipHop® (@hotnewhiphop),

Fanoušci čekali, jak Eminem na diss track zareaguje. Raper se zavřel do studia a zanedlouho zveřejnil odpověď Killshot, kde MGK pomyslně zabil. Na nedávném koncertě v australském Brisbane čelil Eminem rozvášněnému publiku, které v jednu chvíli očekávalo právě Killshot živě.

Začali název skladby hlasitě skandovat, Eminem si situaci užíval, ale když konečně promluvil, všichni pochopili, že žádný diss track dnes není na programu.

Raper konstatoval jen: „I would, but I can't give that cocksucker any more light.“ Prostě se už nemá zájem vyjadřovat o MGK, protože vždy, když zmíní jeho jméno, mu jen zajistí zbytečnou publicitu, kterou si ani nezaslouží.

Hned potom dodal, ať publikum pořádně zaburácí pro sebe a ať zapomene na celého MGK, vždyť je i tak zcela irelevantní.

Domů
Sdílet
Diskuse