Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. února 2019 15:06
Čas čtení 0:00
Daniel Mikolášik

Mládež se na koncertě Tommyho Cashe pořádně odvázala. Zazářila v těchto zajímavých outfitech

Mládež se na koncertě Tommyho Cashe pořádně odvázala. Zazářila v těchto zajímavých outfitech
Zdroj: Welin/REFRESHER
MÓDA TOMMY CASH
Uložit Uložené

Bratislavský koncert jednoho z nejbizarnějších raperů byl plný kontroverze.

Bratislavský Majestic Music Club (MMC) včera hostil estonskou hvězdu, rapera Tommyho Cashe. Celosvětově známý konceptuální umělec a hudebník se vrátil na Slovensko, aby fanouškům představil nejen nový projekt s názvem ¥€$, ale také starší hity.

Kromě milovníků excentrické hudby se však na koncertě objevili i mnozí módní nadšenci, kteří se očividně chtěli svými často šílenými outfity podobat samotnému interpretovi. V průběhu večera jsme proto měli možnost vidět rozhodně zajímavé kousky nejen na Tommy Cashovi, ale i na účastnících koncertu.

Za zmínku stojí například vintage Tommy Hilfiger bunda jedné z návštěvnic přelepena lepicí páskou a papírem, na kterém bylo místo Hilfiger „Cash“. O kreativitě Tommyho fanoušků se rozhodně nedá pochybovat.

Alex Wortex s náplasťami na bradavkách či fejkové Vansy. Ako vyzerali outfity návštevníkov koncertu Tommy Casha?
Alex Wortex s náplasťami na bradavkách či fejkové Vansy. Ako vyzerali outfity návštevníkov koncertu Tommy Casha? Zdroj: Welin/REFRESHER
 

Překvapila i kontroverzní influencerka Alex Wortex, jejíž outfit sestával z bílých chunky tenisek Buffalo Classic na vysoké platformě, ikonické Louis Vuitton kabelky ve spolupráci s bláznivým Takashi Murakamim, růžového kožichu, náplastí na bradavkách s názvem „Fuck Me!“ nebo růžového lapače snů.

Doporučeno
Tommy Cash: Neudělal jsem se už několik let. Moje show je jako manželství Tommy Cash: Neudělal jsem se už několik let. Moje show je jako manželství 4. srpna 2023 6:00

Její bratr zas vsadil na imitace Vans Sk8-Hi Flame v podání plamenovek od Zary, o kterých jsme mimochodem psali v článku o napodobeninách tohoto španělského giganta. Koncertu se zúčastnili i další známější Slováci jako modelka Alexandra Kvačkaj, youtuber To je ten náš Matúš nebo také část našeho Refresher týmu.

Co se týče outfitu samotného Tommy Cashe, Estonec své pověsti nezůstal nic dlužen. Na sobě měl modré šusťáky, žlutou Balenciaga WFP ledvinku či černé Vetements 100% Pro tričko. Fotky koncertu a outfitů nejen obyčejných návštěvníků, ale i influencerů, si můžeš prohlédnout v galerii níže.

O fotky se postarala naše šikovná Welin.

Zpět
Sdílet
Diskuse