Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. února 2019 23:28
Čas čtení 0:00
Vl Mi

Vieš si predstaviť ŠPZ so smajlíkom? Austrálske značky budú obsahovať emoji

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Nie, nie je to žart. Niektorých nápad potešil, iných zas pohoršil.

Na Slovensku si za istú sumu môžeš zadovážiť špeciálnu ŠPZ. So svojím odkazom sa musíš ale zmestiť do piatich znakov, no aj tak môžeš byť vynaliezavý a na cestách nápaditý.

V Austrálii posunuli ešpézetky o level vyššie. Na vyjadrenie svojej jedinečnosti si môžeš zadovážiť ŠPZ, ktorá bude obsahovať symbol smajlíka.

Austrálsky Queensland bude ponúkať obmedzenú škálu symbolov emoji, píše BBC News. Od marca si obyvatelia môžu za príplatok vybrať do svojej poznávacej značky smejúceho, žmurkajúceho, pohodového so slnečnými okuliarmi a obyčajného smajlíka. Chýbať teda budú trebárs hovienko, nahnevaná tvár či palce, ktoré sú medzi užívateľmi sociálnych sietí populárne.

Ľudia sa už tradične,delia na niekoľko táborov. Niektorým to je jedno, iní sa tešia. Značnú skupinu reprezentujú aj nahnevaní vodiči, ktorým príde stupídne pridať emoji do ŠPZ. Aký máš na zmenu ŠPZ názor ty?

Domů
Sdílet
Diskuse