Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. února 2019 22:43
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Nicki Minaj nakonec v Budapešti vystoupila po hodinách čekání

HUDBA
Uložit Uložené

Slováci netrpělivě čekali, zda budou nakonec přeci jen jediní, u koho bylo vystoupení v rámci tour zrušeno.

Evropské turné Nicki Minaj nepokračuje bez komplikací, ale své fanoušky již po katastrofě v Bratislavě nezklamalo. Dnes odpoledne jsme tě informovali, že Nicki nestíhá přijet do Budapešti z polského města Lodž včas, a tak museli organizátoři začátek koncertu posunout.

Objevily se stejné problémy, jaké trápily i slovenské hlavní město. Cesta z Polska do Budapešti trvající více než 8 hodin samozřejmě nebyla jednoduchá, zpoždění způsobilo posunutí začátku koncertu o několik hodin.

Doporučeno
Koncert Nicki Minaj v Budapešti už museli posunout. Zopakuje se tam scénář z Bratislavy? Koncert Nicki Minaj v Budapešti už museli posunout. Zopakuje se tam scénář z Bratislavy? 25. února 2019 14:05

Odpoledne organizátoři prohlásili, že koncert by mohl začínat okolo 21:00, ovšem ani tento příslib nedokázali splnit. Naštěstí pro fanoušky, Nicki nezažila v maďarské aréně problém s elektřinou a nakonec krátce před 22:30 svoji show spustila.

Stavba složitého pódia určitě dala organizátorům zabrat. Aréna se však zcela naplnila, a tak Nicki zřejmě neviděla důvod, proč by vystoupit neměla. Množství lidí si přitom po fiasku v Bratislavě koupilo vstupenky do Budapešti, neboť peníze za ty bratislavské budou vráceny, a tak by zrušení maďarského koncertu bylo ještě větší katastrofou.

Koncert v Budapešti však nedopadl nejlepší pro Zuzanu Plačkovou. Naštvaná influencerka si po lístcích na bratislavský koncert koupila i vstupenky do Budapešti, přičemž použila známou stránku Viagogo. Najdeš na ní sice všemožné lístky, jenže nikdo ti na ní nemůže garantovat, že jsou pravé.

Plačková si proto pořídila speciální VIP lístky a až před vstupem do arény jí řekli, že jsou falešné. Podle jejích vlastních slov ji oklamali o 600 eur, musela si koupit nové a dohromady ji Nicki stála přibližně 1 000 eur.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Alex (@futureflying),

Domů
Sdílet
Diskuse